Prima Donna (B-J)


Prima Donna bh's speciaal voor grote cupmaten online bestellen
Bestel de mooiste en stevigste bh's, van Prima Donna online. Bij BHonline altijd een grote Prima Donna collectie. Hieronder ziet u mooie comfortabele beha's en meer van het grote cupmaten merk Prima Donna in diverse kleuren. Gratis verzending en snelle levering.    
Prima Donna Deauville Prima Donna Perle  
Prima Donna DEAUVILLE                            Prima Donna PERLE diverse kleuren

               
Prima Donna COUTURE        t/m j                             Prima Donna Couture

  afbeelding Prima Donna Satin     afbeelding Prima Donna strapless       afbeelding Prima Donna Satin luxe
       Prima Donna SATIN         SATIN strapless                 SATIN luxe        
       
   
Prima Donna MADISON                     Prima Donna MADISON diverse kleuren
               
Prima Donna het bh-merk voor de vrouw met vrouwelijke rondingen en een grotere cupmaat. BH online heeft Prima Donna bh’s tot en met cup j online in veel soorten en maten. Wist u dat Prima Donna ruim 85 maat-configuraties heeft? Hierdoor is er altijd wel een maat te vinden die exact bij u past. Comfortabel en stevig, dat is wat u wilt van uw bh en dat is wat Prima Donna u dan ook biedt. Prima Donna heeft behalve de basisseries natuurlijk ook romantische en modieuze bh modellen. Dat mag u ook verwachten, want Prima Donna bestaat al sinds 1865, dat zegt veel over de kwaliteit van dit merk. Keuze tussen makkelijke functionele gladde cups (t-shirt beha) tot verfijnd romantisch kant of ook dun voorgevormde bh's bij ons online. De goede maat is net zo belangrijk. Daarom wordt Prima Donna lingerie voor de vollere boezem ook met de hand vervaardigd en is er ook handmatige controle. Allemaal zaken die BHonline ook heel belangrijk vindt. Speciaal geselecteerde vrouwen passen, dragen en wassen de lingerie van Prima Donna, voordat de nieuwste collectie in de winkels komt. Hierdoor kunt u ten allen tijde verzekerd zijn van een topproduct met een perfecte pasvorm. Een bh van Prima Donna is dan ook lingerie waarvan u lange tijd plezier heeft. Bestel & koop Prima Donna beha's in onze webshop BH online!
Gratis verzending en snelle levering van uw Prima Donna bestelling.

Prima Donna brengt ook een jongere lijn, PRIMA DONNA TWIST, speciaal gemaakt voor de jongere bh draagster en voor trendy vrouwen.
Om Prima Donna Twist te bestellen klik hier.
.
Wij hebben ook Prima Donna prachtige stevige badmode in grote cupmaten van Prima Donna swim 2016 in mooie kleuren en dessins, voorgevormd of niet voorgevormd. Weer een reden om BHonline.nl in de gaten te houden! Like onze Facebook pagina, zodat u altijd direct op de hoogte bent van bijvoorbeeld de nieuwste Prima Donna lingerie & badmode collecties! Primadonna kopen en bestellen op BHonline.nl. Op onze homepage staat een link voor Facebook. Prima Donna Badmode 2016 voor grote cupmaten bikini's.